fbpx

Wie jarig is trakteert 😎🥳🤩

Vandaag is het 40 jaar geleden dat ik op deze aardbol geboren werd, daarom heb ik een cadeautje voor jullie. Veertig tips, eentje voor ieder jaar, tien per speerpunt van Kallikona Websmart. De tips gaan over je website, social media, het maken van visuals en het op een authentieke wijze online zichtbaar zijn.

Je hoeft je niet aan te melden voor een nieuwsbrief, via de knop hieronder opent het document rechtstreeks. 

Bekentenis en bonustip

Ik heb nog weinig aandacht gegeven aan het bestaan van deze website. Moet je als websitebouwer niet juist een heel goede website hebben? De website waar jullie nu zijn, is een samenvatting van alle onderdelen van Kallikona. Ik ben dit nog aan het uitbouwen en in de praktijk aan het uitwerken. Begin dit jaar kwamen er zoveel opdrachten op mijn pad, dat de website voor Kallikona Websmart er nog niet kwam. Ik heb er veel van geleerd en een steeds beter beeld hoe ik het ga inrichten. Ik heb mijn gekozen thema en bouwer Divi beter leren kennen en heb er zin in. 

Nu stuur ik jullie alsnog naar mijn website, met mijn verjaardagscadeau. Ik moest denken aan de spreuk: start before you’re ready. Het hoeft niet perfect, compleet en ‘af’ te zijn voordat je kan starten. Het enige dat je hoeft te doen om te beginnen, is te beginnen. Zichtbaar zijn en te laten zien, dit ben ik en dit doe ik. De rest ontdek je al gaanderweg dan. Beter half gestart dan lang gewacht. Dus, perfect of niet, zet die stap waar je jezelf nog voor laat wachten. Pak je kans en grijp je droom!

Eén jaar ondernemer

Vandaag is tevens de dag dat ik een jaar geleden mijn eerste schreden gezet heb als ondernemer. Vorig jaar opende ik mijn webshop voor Kallikona Designs. Wat een mooi en spannend jaar is dit geweest. En wat heb ik er zin in om te zien wat er allemaal nog meer op mijn pad gaat komen!